Malzemeler:
1 adet kabak
2 adet patlıcan
2 adet al biber
3-4 adet yeşilbiber
1 adet soğan
1 su bardağı sıvı yağ(kızartma için)
1 kâse süzme yoğurt
3-4 diş sarımsak
Yapılışı:
Sebzeler ve soğanlar doğranarak kızdırılmış sıvı yağda kızartılır. Bir süzgece alınan sebzelerin yağları süzdürülür. Sarımsaklar ezilir ve süzme yoğurt ile karıştırılır. Daha sonra kızarmış sebzelerle harmanlanıp küçük kâselere koyulup kalıp çıkartılarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder