Malzemeler:
1 bardak mısır
1 bardak aşurelik buğday
1 bardak yoğurt
2 yumurta
Sıvı Yağ
Biraz tavuk eti
1 Kaşık Un
Nane
Tuz
Hazırlanışı:
1 bardak mısır ve 1 bardak aşurelik buğday, akşamdan ıslatılarak haşlanır. Diğer tarafta tencereye 3 karışım yağdan birer fincan konulur. Un ilave edilerek 4-5 dakika kavrulur. Üzerine kaynar su konulur. Haşlanan malzemeler de ilave edilerek kaynamaya bırakılır. Bir başka kapta yoğurtla birlikte 2 adet yumurta iyice çırpılır. Biraz da su katılır. Hazırlanan karışım, çorbaya yavaş yavaş karıştırılarak ilave edilir. Diğer tarafta ise bir miktar tavuk eti haşlandıktan sonra doğranarak çorbaya katılır. Tuz ve nane eklenerek birkaç taşım kaynatılır. Ocaktan indirdikten sonra dinlendirilip servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder