MALZEMELER:
2 çorba kaşığı nişasta
2 bardak toz şeker
3 kaşık un
1 adet damla sakız
1 litre süt
150 gram margarin
Tarçın
YAPILIŞI:
Orta boy tencereye nişasta, un, toz şeker ve damla sakızı koyun. Üzerine süt ekleyin ve ateşte karıştırın. Katı kıvama gelene kadar karıştırın daha sonra yağ atın, süt kaynadıktan sonra ateşten alın ve mikser ile 15 dakika karıştırın. Tatlı konulacak tepsiyi ısıtın. Tavuk göğsünü, tepsiye dökün ve soğuduktan sonra buzdolabına atın. 5 saat sonra servis yapabilirsiniz. İsteğe bağlı üzerine tarçında konulabilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder