Malzemeler:
İstenilen miktarda tavuk
2 su bardağı pirinç
3 su bardağı tavuk suyu
Tuz
Hazırlanışı:
Tavukları önceden haşlayın. Pirinci hafifçe kavurun ve borcama alın. Üzerine haşladığınız tavukları yerleştirin. Tuzunu serpin ve 3 su bardağı tavuk suyunu pirinçlerin üzerine boşaltın. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında pişirin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder